Rugelach Trzy Sposoby

Rugelach Trzy Sposoby
Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 71 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz połówki orzechów pekan, polewaj chipsy czekoladowe, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Rugelach, Rugelach, oraz Rugelach dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Margarynę, ser śmietankowy, mąkę i cukier cukierniczy umieścić w misce miksera lub robota kuchennego wyposażonego w metalowe ostrze lub miksera stojącego z łopatką i wymieszać, aż ciasto się połączy. Można również wymieszać ciasto ręcznie drewnianą łyżką w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Podziel ciasto na pół i owinąć każdą kulkę w plastik i spłaszczyć. Zamrażać 1 1/2 godziny lub przez noc, a następnie wyjąć z zamrażarki pół godziny przed użyciem. Ciasto jest gotowe do zwijania, gdy można je delikatnie wcisnąć. Jeśli zrobi się zbyt miękki, włóż go z powrotem do zamrażarki, aby wzmocnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
3
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Aby rozwinąć rugelach, umieść duży arkusz pergaminu na blacie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Posypać mąką na pergaminie, umieścić jeden z krążków ciasta na pergaminie, posypać ponownie mąką, a następnie top z drugim arkuszem pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
6
Toczenia na wierzchu pergaminu, rozwałkować ciasto do 13 x 10 cali. Obrać z powrotem góry pergamin raz lub dwa razy podczas walcowania i posypać trochę więcej mąki na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Usuń górny pergamin, ale zarezerwuj do ponownego użycia. Ta porcja ciasta jest teraz gotowa do napełnienia jednym z trzech nadzień lub innym nadzieniem do wyboru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
8
Po napełnieniu ciasta, Złóż prawą i lewą stronę (krótkie boki) ciasta 1/2 cala w kierunku środka, aby utrzymać nadzienie w środku. Korzystając z pergaminu, aby ci pomóc, zwiń długą stronę od góry do siebie, pracując powoli i tocząc się tak mocno, jak to tylko możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Umieść pergamin, którego użyłeś na wierzchu ciasta podczas walcowania go do linii arkusza ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
10
Umieść bochenek na blasze z szwem na dole i lekko spłaszczyć. Powtórz dla drugiego bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
11
Piec przez 35 do 40 minut, lub do góry zaczyna brązowieć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Ostudzić, a następnie pokroić na 1-calowe kawałki. Można je zamrozić. Wolę zamrozić pieczone bochenki, a następnie pokroić je, gdy są gotowe do podania.
13
Nadzienie Czekoladowe
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
14
Roztopić czekoladowe chipsy na płycie kuchennej lub w kuchence mikrofalowej, często mieszając, aż czekolada będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
15
Zdjąć z ognia, dodać śmietanę i dobrze wymieszać. Jeśli używasz orzechów pekan, umieść je w plastikowej torbie i zmiażdż wałkiem do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
16
Rozprowadzić masę czekoladową równomiernie na cieście aż do krawędzi, a następnie posypać kawałkami orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
17
Nadzienie morelowo-cynamonowe
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
18
Połowę dżemu morelowego lub konfitury rozłożyć równomiernie na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MorelowyDżem Morelowy
PrzetworyPrzetwory
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
19
Połączyć cukier i cynamon w małej misce, a następnie posypać połowę na wierzchu dżemu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
20
Nadzienie pomarańczowo - sosnowe
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
21
Na ciasto rozprowadzić pomarańczową marmoladę i posypać orzeszkami piniowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marmolada PomarańczowaMarmolada Pomarańczowa
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
22
Przechowywanie
23
Przechowywać pokryte tworzywem sztucznym lub w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej przez pięć dni lub zamrażać do trzech miesięcy.
24
Przedruk za zgodą koszernego
25
Baker by Paula Shoyer, © 2010 Brandeis
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn