Rożen ziołowy noga jagnięca z miętą Chimichurri
Herb Rotisserie noga jagnięcina z miętą Chimichurri może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona kopru włoskiego, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dość drogie przepis dla fanów południowoamerykańskiej kuchni. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Otwarte Pitas z jagnięciną z rożna z granatem i miętą, grillowanymi pomidorami i grecką sałatą, Pieczona jagnięcina z miętą Chimichurri, oraz Grillowane kotlety jagnięce i miętowe Chimichurri.
Instrukcje
Zbuduj ogień w grillu węglowym lub podgrzej grill gazowy do gorąca. Jagnięcinę wcierać w 1 łyżkę oliwy z oliwek, 1 łyżkę nasion kopru włoskiego, 1 łyżkę rozmarynu i następne 4 składniki.
Zwiń jagnięcinę wzdłuż w równomiernie ukształtowany kawałek i zabezpiecz, wiążąc sznurkiem. Rub Na Zewnątrz jagnięciny z pozostałym olejem, nasion kopru włoskiego i rozmarynu.
Niech grill ostygnie na średnim ogniu lub 350 do 400, i brązowy jagnięcina na bezpośrednim ogniu 5 do 7 minut z każdej strony. Push coals to 1 side of charcoal grill, lub włączyć 1 side of gas grill off, i grill jagnięcina na pośrednim ogniu 50 minut do 1 godziny lub aż temperatura wewnętrzna czyta 145 dla średnio rzadkie.
Wyjąć jagnięcinę z grilla, przykryć luźno folią aluminiową i odstawić na około 10 minut przed krojeniem.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z miętą Chimichurri.