Roztopione w ustach ciasteczka z lodowym cukrem

Melt-in-Your-Mouth Iced Sugar Cookies może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten przepis służy 42. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka Królewski lukier, kolory pasty barwników spożywczych, dekorator posypki i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Spróbuj Ciastka Z Cukrem W Ustach, Ciasteczka z cukru rozpływające się w ustach mamy, oraz Rozpuść w ustach ciasteczka z cukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat masło na średniej prędkości miksera elektrycznego 2 minut lub aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier, dobrze ubijając.
Dodać jajko i dobrze ubić.
Mąkę połączyć z 3 dodatkami.
Dodaj do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać wanilią.
Rozwałkuj ciasto do grubości 1/4" na lekko posypanej mąką powierzchni.
Cięte za pomocą ozdobnych foremek do ciastek 3".
Umieść 1" od siebie na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek.
Piec w temperaturze 350 przez 9 minut. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Łyżka około 2/3 szklanki białego Królewskiego lukru do dekoracyjnego worka wyposażonego w końcówkę dekorującą # 3 (mała okrągła końcówka). Pipe white icing do zarysowania ciasteczek i zarys szczegółów pożądanych wewnątrz ciasteczek.
Podzielić pozostały lukier królewski w osobnej misce dla każdego pożądanego koloru; kolor zgodnie z życzeniem pasty barwnika spożywczego. Powoli mieszać tylko tyle wody do każdej miski lukru, aby "przepływ w lukrze", który jest nadal gruby, ale spływa na gładką powierzchnię po wymieszaniu. (
Dodaj trochę wody na raz; jeśli oblodzenie przepływowe jest zbyt wodniste, może nie wyschnąć prawidłowo i może przebiegać pod konturem w innym obszarze koloru.)
Napełnij torby dekorujące (bez końcówek) w połowie pełne lukru przepływowego. Odetnij mały czubek stożka. Rura pożądane kolory oblodzenia, aby pokryć obszary między obrysem oblodzenia Królewskiego; rozłóż oblodzenie w rogach i trudno dostępnych miejscach za pomocą drewnianego kilofa, w razie potrzeby.
Dodaj lukier przepływowy 1 kolor na raz, umożliwiając wyschnięcie lukru przed zmianą kolorów. Unikaj stosowania nadmiaru oblodzenia lub rozleje się na inny obszar koloru. Jeśli pęcherzyki powietrza tworzą się w lukrze, użyj sterylizowanego prostego kołka, aby je usunąć. Udekoruj różnymi cukierkami i posypkami dekoratorskimi, gdy lukier jest jeszcze mokry.