Roztopione Kałuże Czarownicy
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Melted Witch Puddles. Ten przepis jest na 36 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 13 g tłuszczu i łącznie 245 kalorii . Za 1,97 USD za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i kup tłuszcz, wodę, barwnik spożywczy i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest możliwa do poprawy. Podobne przepisy obejmują .
Instrukcje
W dużej, zamykanej torebce plastikowej wymieszaj wodę z barwnikiem spożywczym; dodaj kokos. Zamknij torebkę i potrząśnij, aby zabarwić kokos; odstaw. Rozpuść w kuchence mikrofalowej chipsy czekoladowe i 2 łyżki tłuszczu; mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Aby wykonać kapelusze czarownic, włóż około 1/3 szklanki czekoladowej mieszanki do zamykanej plastikowej torebki; wytnij mały otwór w rogu torebki. Wyciśnij niewielką ilość czekolady na ciasteczko. Zanurz trąbkę w pozostałej czekoladzie; pozwól, aby nadmiar spłynął. Połóż na czekoladzie na ciasteczku, formując kapelusz czarownicy. Odłóż na papier woskowany do wyschnięcia. Powtórz z pozostałą czekoladą, trąbkami i ciasteczkami.
Aby uzyskać kałuże, rozpuść płatki wanilii i pozostały tłuszcz; mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Umieść mieszankę w dużym, wytrzymałym, zamykanym worku foliowym; wytnij mały otwór w rogu worka. Wyciśnij mieszankę, formując kałużę, na blachy do pieczenia wyłożone papierem woskowanym.
Natychmiast połóż kapelusz czarownicy na kałuży.
Połóż precelkowy paluszek obok kapelusza; posyp końcówkę precla odłożonym, barwionym kokosem. Powtórz z pozostałymi kałużami, kapeluszami i miotłami. Schłodź przez 15 minut lub do momentu stężenia. Przechowuj w szczelnym pojemniku.