Rozkoszny Mus cytrynowy z sosem malinowym

Rozkoszny Mus cytrynowy z sosem malinowym
Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 67 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Jeśli 71 centów za porcję spada w Twoim budżecie, wspaniały Mus cytrynowy z sosem malinowym może być doskonałym bezglutenowe przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, skórkę z cytryny, kostki lodu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Cytrynowy Mus malinowy ciasto w słoiku, Ciasto cytrynowe z musem malinowym, oraz Mus Cytrynowo-Malinowy Kwadraty.

Instrukcje

1
Dodaj wrzącą wodę do połączonej mieszanki żelatyny i skórki z cytryny w dużej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodaj tyle lodu do soku jabłkowego, aby zmierzyć 1-3 / 4 szklanki. Wymieszać z żelatyną, aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
3
Trzepać zimnym batem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Maliny zmiksować w blenderze na gładką masę; równomiernie rozłożyć połówki na 10 deserowych dań. Wierzch z mieszaniną żelatyny i pozostałym sosem malinowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MalinowySos Malinowy
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn