Rozjaśnione Surowe Masło Z Dyni Pecan
Rozjaśnione się surowe masło z dyni Pecan może być tylko przyprawą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 374 kalorie, 5G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. 10151 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko migdałowe, nasiona chia, zmielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pumpkin Butter & Brown Butter Maple Pecan Granola, Masło Pecan Pumpkin Pie, oraz Pieczone Masło Z Dyni Pecan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść orzechy pekan w misce i przykryj wodą o kilka cali.
Niech orzeszki pekan moczyć przez kilka godzin.
Odcedzić i dobrze spłukać orzechy pekan, a następnie umieścić w blenderze.
Dodaj resztę składników do blendera i zmiksuj na najwyższej prędkości, aż dip będzie gładki.
Podawać z plastrami jabłka lub gruszki. Resztki kąpieli przechowywać w szczelnym słoiku lub pojemniku w lodówce przez 1-2 tygodnie.