Royal Garland Fizz
Royal Garland Fizz może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 3628 kalorii, 12g białka, oraz 143g tłuszczu każdy. Na 18,11 zł / porcja, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 49 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz żurawinowy napar z ginem, żurawiną, syropem z kremu popcornowego i kilkoma innymi składnikami pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 48 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Royal Gin Fizz, Girlanda Wiosennych Warzyw, oraz Ulubiona sałatka Judy Garland.
Instrukcje
W przypadku ginu z żurawiną: co najmniej 2 dni wcześniej umieść żurawinę w dużym słoiku. Mudle aż lekko rozbite.
Dodać gin, zamknąć i odstawić na 2 dni w temperaturze pokojowej. Odcedzić i zamknąć. Gin podawany we wlewie może być przechowywany w lodówce do 1 miesiąca.
W przypadku syropu z kremu Popcornowego: delikatnie rozgrzać krem na małym ogniu z cukrem, mieszając, aż cukier się rozpuści. Soli popcorn obficie.
Popcorn polać ciepłą śmietaną / syropem cukrowym, dobrze wymieszać i odstawić do ostygnięcia. Przykryć i przechowywać w lodówce 4 godziny. Odcedzić i przechowywać w lodówce w zamykanej butelce. Syrop można przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Do shakera koktajlowego dodaj gin z żurawiną, Eau de vie z daglezji, Syrop z kremu popcornowego, sok z limonki i żółtko. Wstrząsnąć bez lodu do emulgowania śmietany i jajka, około 20 sekund.
Dodaj lód do shaker i wstrząsnąć, aż dobrze schłodzone, 15 sekund. Przecedzić do szklanki Typu highball. Doprawić winem musującym. Aby udekorować, posypać posiekanym rozmarynem.