Rouge Tomate ' s Velvet Sunrise
Aksamitny wschód słońca Rouge Tomate może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.23 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 94 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka syropu z agawy, sok z marchwi, sok pomarańczowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Czerwone Tornado Rouge Tomate, Rouge Tomate ' S Amber Palmer, oraz Zimowy Poncz cytrusowy Rouge Tomate dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przypadku syropu imbirowo-agawowego: w zamykanym słoiku wymieszaj sok imbirowy z nektarem z agawy, aż do poluzowania. Przykryć i dobrze wstrząsnąć. Przechowywać do 1 tygodnia, wstrząsnąć przed użyciem.
W przypadku syropu yuzu-agawa: w zamykanym słoiku wymieszaj sok yuzu z nektarem z agawy, aż do poluzowania. Przykryć i dobrze wstrząsnąć. Przechowywać do 1 tygodnia, wstrząsnąć przed użyciem.
Do koktajlu: w shakerze koktajlowym zmiażdż szałwię.
Dodaj sok z Klementyny, sok pomarańczowy, sok z marchwi i wyciśnij sok z cytryny (opcjonalnie). Napełnij lodem, wstrząśnij do dobrze schłodzonego, około 15 sekund. Przelej do wypełnionej lodem szklanki Typu highball.
Wlej na wierzch sok z granatów, aby uzyskać efekt wschodu słońca.
Udekoruj świeżymi liśćmi szałwii i podawaj.