Rosemary Cheddar Muffins

Rosemary Cheddar Muffins
Przepis rozmaryn Cheddar babeczki mogą być wykonane w około 25 minut. Ten przepis służy 12. Za 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 131 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób naprawdę lubi to śniadanie. Mieszanka ostrego sera cheddar, majonezu, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Babeczki Kukurydziane Z Rozmarynem Cheddar, Precle z solą morską rozmarynu z sosem z sera rozmarynowego Cheddar, oraz Precle z solą morską rozmarynu z sosem z sera rozmarynowego Cheddar.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj mąkę, ser i rozmaryn. W innej misce wymieszaj mleko i majonez; mieszaj z suchymi składnikami tylko do zwilżenia. Przełóż łyżkę do 12 natłuszczonych kubków na muffinki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
RozmarynRozmaryn
SerSer
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Piec w temperaturze 400° przez 8-10 minut lub do momentu, gdy lekko się zrumieni, a wykałaczka włożona do muffinki wyjdzie czysta. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
Podawaj na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn