Rollupy Z Serem Meksykańskim
Meksykańskie rollupy z twarogiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 325 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwki, majonez, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 155 smakoszy i kucharzy. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Rollupy Z Dyni Z Serem Śmietankowym, Chrupiące Meksykańskie Rollupy Z Kurczaka, oraz Bułeczki z szynką i serem Pesto.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj serek śmietankowy, majonez, zielone oliwki, czarne oliwki i zieloną cebulę.
Na każdą tortillę rozprowadzić cienką warstwą śmietany serowej.
Zwiń tortille. Schłodzić około 1 godziny lub do momentu, aż nadzienie będzie twarde.
Pokrój schłodzone rollupy na kawałki 1 cala.
Podawać z salsą do zanurzenia.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.