Rolled Greens

Rolled Greens
Rolled Greens to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 16 porcjami. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz boczek, pieprz, collards, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, oraz Zwinięty Indyk.

Instrukcje

1
Usuń łodygi z kołnierzy. Umyć i osuszyć. Stos 4 lub 5 liści collard razem i zwinąć mocno trzymając. Pokroić cienko do 32 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
2
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piekarniku do nagrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Dodaj boczek; smażyć 2 protokół lub do lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4
Dodaj cebulę; smażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Dodać kolardy w 4 partiach; gotować 1 minutę po każdym dodaniu, często mieszając. Gotować dodatkowe 25 minut lub do miękkości, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
6
Dodać sól, pieprz, i sos; gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia43
Magazyn