Przepis Viet-Mex Fajita Rolls może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 3,64 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać grillowane mięso fajita, sałata rzymska, pomidor, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Viet Fajitas, Roladki z kurczaka Fajita (Low Carb i Paleo), oraz Hamburgery Tex-Mex dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść na półmisku pokrojoną na gorąco wołowinę otoczoną kolendrą, pomidorem, awokado, zieloną cebulą, marchewką, jicamą, orzeszkami ziemnymi i limonkami. Użyj liści sałaty do zwijania plastrów steków z innymi składnikami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Łuczniczy szczyt Willamette Valley Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.