Szpinak Roll-up może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Ten przepis służy 84. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz kawałki boczku, Ranch dressing mix, krem, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups, oraz Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej wielkości misce do mieszania, połączyć szpinak, mix ranch, majonez, kwaśną śmietanę, kawałki boczku i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Boczku
Majonez
Kwaśna śmietana
Dry Ranch Dressing Mix
Szpinak
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
2
Rozłóż mieszaninę na każdą tortillę i zwiń ją. Przechowywać w lodówce walcowane tortille, aż będą gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Rolka
3
Pokroić każdy roll-up na 1 cal porcji nie więcej niż 3 godziny przed podaniem.