Roladki z szynką i jęczmieniem

Roladki z szynką imbirową i jęczmieniem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 18g białka, 18g tłuszczu i w sumie 472 kalorii. Za 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Przynosi ci smak domu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól, sok pomarańczowy, jęczmień perłowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pomarańczową marmoladę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem ze skórką pomarańczową jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Zamrażarka Lasagne Roll Up, Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Up, oraz Kiełbasa Nadziewane Francuskie Tosty Roll Upy.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz bulion, sok pomarańczowy i jęczmień. Zetrzyj pomarańczę, aby uzyskać 1 łyżeczkę skórki; Dodaj do mieszanki jęczmiennej solą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 45-60 minut lub do wchłonięcia płynu i zmiękczenia jęczmienia. Obierz pomarańczę; Odrzuć skórkę i posiekaj pomarańczę.
Podsmaż pomarańczę i cebulę na maśle do miękkości.
Dodaj do mieszanki jęczmienia. Nałóż 1/4 szklanki nadzienia na każdy plasterek szynki.
Zwiń i umieść szwem w dół w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia. Łyżka pozostałej mieszanki jęczmienia wokół rolek.
Wymieszaj marmoladę i imbir; łyżka nad rolkami.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub do podgrzania.