Roladki Z Kurczaka Z Boczkiem-Feta
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,56 USD za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, ser feta, pieczone połówki papryki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bułki z boczkiem, suszonymi pomidorami i fetą, Szpinak-Feta Roladki Z Kurczaka, oraz Kurczak Faszerowany Boczkiem-Feta podobnych receptur.
Instrukcje
Spłaszczyć do 1/4 cala. grubość. Na wierzch dwa paski boczku, 1/4 szklanki sera feta i pół czerwonej papryki; posypać solą i pieprzem.
Roll up zaczynając od krótkiego boku, doprowadzając końce do spotkania. Remis 1-1 / 2-in. interwały ze sznurkiem kuchennym.
Na dużej patelni na średnim ogniu, brązowy kurczak w oleju ze wszystkich stron.
Przeniesienie do niezagospodarowanego 8-in. kwadratowe naczynie do pieczenia.
Posypać włoską przyprawą.
Piec, bez przykrycia, w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy kurczak nie będzie już różowy.