Roladki Z Kapusty
Bułeczki z kapustą to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 459 kalorii, 15g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka skracania, mielony chuck, kapusta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 49%. Podobne przepisy to Zapiekanka z kapusty-bułki z kapustą mogą zająć trochę czasu, po co poświęcać ten smak, Sexy kapusta (+Cilantro-Limonka marchew i kapusta sajgonki), oraz Zapiekanka Z Kapusty Wołowej (Leniwe Bułeczki Z Kapustą) - Bezmleczna.
Instrukcje
Połączyć mielonego chuck, jajka, 1 małe posiekane cebula, ryż, sól, pieprz, i czosnek w proszku, dobrze mieszając. Odstawić.
Obróć kapustę, rdzeń do góry. Za pomocą ostrego noża wykonaj nacięcie na podstawie najbardziej zewnętrznego liścia. Delikatnie obrać liść. Powtarzaj ten proces, aż liście nie będą mogły być usunięte bez rozdarcia.
Wykonaj dodatkowe nacięcia wokół podstawy kolejnych najbardziej zewnętrznych liści.
Umieść kapustę, łodygę do góry, w durszlaku.
Kapustę zalać wrzącą wodą, aż liście będą łatwo usunięte. Powtórz procedurę, aż wszystkie liście zostaną usunięte.
Umieść 1 łyżkę mieszanki mięsa w podstawie liścia kapusty.
Roll liść jellyroll Moda aż do połowy sekcji jest osiągnięta. Złóż lewą stronę liścia do wewnątrz i zwiń pozostałą długość liścia. Ostrożnie wypchać na otwartym końcu, używając opuszków palców. Powtórz z pozostałą mieszaniną mięsa i liśćmi kapusty.
Podsmaż pozostałą posiekaną cebulę w skracaniu w dużym holenderskim piekarniku.
Dodać kostkę zupy i pomidory; delikatnie wymieszać.
Naprzemienne warstwy kapusty i sosu pomidorowego na podsmażonej cebuli i pomidorów. Nie mieszać.
Dodaj wodę do przykrycia. Przykryć i gotować na średnim ogniu 30 protokół.
Dodać brązowy cukier i kwaśną sól; delikatnie wymieszać. Przykryć i gotować na średnim ogniu 1 godzinę. Odkryć i gotować 1 godzinę.
Z płynu do gotowania wyjąć kapustę i położyć na ciepłym półmisku.