Rolada Rabarbarowa

Rolada Rabarbarowa
Rolada rabarbarowa może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, akompaniament: lekko bitą śmietanę, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rolada z indyka z dzikim ryżem i Rabarbarowo-wiśniowym farszem, Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy, oraz Rolada Czekoladowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 15 - na 10-na 1-calową płytką patelnię do pieczenia i linię papierem woskowym. Papier maślany i pył z mąką, wybijając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij razem żółtka, wanilię i 5 łyżek cukru granulowanego w dużej misce z mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż będą gęste i blade, około 1 minuty z mikserem stojącym lub 3 minuty z ręcznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
WaniliaWanilia
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Ubij białka z solą za pomocą oczyszczonych ubijaków w innej misce, aż po prostu utrzymają miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Dodać pozostałe 3 łyżki cukru granulowanego, trochę na raz, ubijając, aż białka po prostu trzymać sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
5
Delikatnie złóż jedną trzecią mąki i jedną trzecią białek w mieszaninę żółtkową, a następnie delikatnie złóż pozostałą mąkę i białka w kolejnych 2 partiach, upewniając się, że mąka jest dokładnie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
żółtko Jajażółtko Jaja
6
Rozprowadzić ciasto równomiernie na patelni do pieczenia i piec w środku piekarnika, aż top jest blady i suchy w dotyku, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieść ciasto na patelni do stojaka i ostudzić, przykryte ręcznikiem kuchennym, 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
PatelniaPatelnia
1
Gotować rabarbar z cukrem w 12-calowej patelni nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu (rabarbar będzie wydzielać płyn), mieszając, aż rabarbar jest gęsty purée, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Rozprowadzić nadzienie na talerzu i schłodzić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1
Zdjąć ręcznik i zorganizować ciasto z krótkim boku najbliżej Ciebie.
2
Rozłóż rabarbarowe nadzienie równomiernie na cieście, pozostawiając 1-calową granicę na każdej krótkiej stronie. Umieść talerz obok końca ciasta. Zaczynając od blisko krótkiej strony i używając papieru woskowego jako pomocy, zwiń ciasto w stylu galaretki. Ostrożnie przenieś rolkę, szew w dół, na talerz, używając papieru woskowego jako pomocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
3
Ciasto obficie obsypać cukrem cukierniczym, następnie pokroić ząbkowanym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn