Rolada Macy Z Czekoladą Paschalną
Pascha czekolada Maca Roll wymaga wokół 2 godziny i 35 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 412 kalorii, 3G białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz masło, wodę, wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Gorzka Czekolada Kokos Banan Wegańska Maca Brei, Pascha Ciasto Czekoladowo-Orzechowe, oraz Koszerne na wielkanocne czekoladowe babeczki: bez mąki czekoladowe babeczki z polewą czekoladowo-serową.
Instrukcje
Wytnij 12-calowy kawałek woskowanego papieru i odstaw na bok.
Umieść pokruszone arkusze Macy w misce.
Posypać czerwonym winem i wodą; dobrze wymieszać.
Roztopić kawałki czekolady i cukru w garnku na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół. Cienka łyżką wody, jeśli stanie się zbyt gruba.
Masło ubić w osobnej misce z mikserem elektrycznym, aż będzie puszyste. Stopniowo ubić mieszaninę czekolady na masło, aż dobrze wymieszane.
Mieszaj mieszaninę Macy do mieszanki czekoladowo-masłowej drewnianą łyżką.
Wlać mieszaninę wzdłuż na przygotowanym woskowanym papierze.
Złóż woskowany papier wokół mieszaniny, aby uformować kłodę. Złóż papier na końcach, aby zamknąć rolkę.
Zamrozić rolkę do uzyskania stałej masy, co najmniej 2 godziny.