Tort z truskawkami i kremem
Truskawki ' N Cream Cake może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis od Betty Crocker ma 116 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jeśli masz olej roślinny, dżem truskawkowy, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 30%. Spróbuj Truskawki i śmietankowy tort kawowy z waniliową glazurą z serem śmietankowym, Truskawki i śmietankowy tort kawowy z waniliową glazurą z serem śmietankowym, oraz Ciasto śmietankowe z truskawkami i śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno i boki patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, pół na pół, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 20 minut. Poke Ciasto każdy cal z palców mięsa widelec lub nóż stołowy.
Powoli polewaj ciasto syropem, pozwalając syropowi wypełnić dziury w cieście. Całkowicie schłodzić, o 35 minut dłużej.
Rozłóż bitą polewą na cieście. W średniej misce delikatnie wymieszaj truskawki, dżem i cukier. Top każdej porcji z mieszanki truskawek; udekorować twist skórki limonki. Przykryte ciasto i mieszaninę truskawek przechowywać oddzielnie w lodówce.