Rolada Homara W Stylu Connecticut

Rolada z homara w stylu Connecticut może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Na 6,57 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, grubą sól morską, nowe bułeczki do hot dogów i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć grubą sól morską, można śledzić to danie główne z Kora czekoladowo-migdałowa z solą morską jako deser. 81 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 74%, to danie jest dobre. Spróbuj Hot Lobster Roll w stylu Connecticut z masłem cytrynowym Cilantro, Ciepłe Bułeczki Z Homarem W Stylu Connecticut, oraz New England-Style Lobster Roll dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu rozpuścić masło na małym ogniu. Z chochlą lub łyżką, odtłuszczone Pianki i białe ciała stałe z masła i rezerwy w małej misce.
Dodać posiekane mięso homara do klarowanego masła w rondlu; wrzucić delikatnie.
Podgrzać na średnim ogniu 2 do 3 minut, aż się ogrzeje.
W międzyczasie posmaruj obie strony każdej bułki zarezerwowaną pianką z masła. Bułki tosty w opiekaczu lub pod brojlerem.
Homara podzielić równomiernie między bułki; łyżka soków z rondla nad homarem.
Obficie posypać solą morską.