Rolada Cytrynowa

Rolada Cytrynowa
Przepis Rolada cytrynowa może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 40 i kosztuje 38 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, sproszkowaną żelatynę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Rolada Cytrynowo-Kokosowa, Rolada migdałowo-cytrynowa bezowa, oraz Ekstremalna Rolada cytrynowo-czekoladowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Żelatynę posypać 1 łyżką. sok z cytryny w misce. Ustaw sito na misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Pozostałe składniki wymieszać w ciężkim rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Umieścić na średnim ogniu i gotować, stale mieszając, aż wystarczająco grube, aby pokryć tył łyżki, 7 do 10 minut. Nie gotować.
4
Wyjąć z ognia; wymieszać żelatynę, aż będzie gładka. Przecedzić do miski. Wyrzucić ciała stałe. Przykryj miskę folią, naciskając na powierzchnię. Schłodzić do firmy, co najmniej 4 godziny. (Można dokonać do 5 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
1
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 191°. linia 15-by-10 1/2-calowy obramowane blachy do pieczenia z pergaminem, pozwalając krawędzie powiesić przez 2 cali na krótkich końcach. Mgiełka w sprayu do gotowania; pył z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić do połączenia. W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubij jajka, cukier i ekstrakty, aż będą grube, około 5 minut. Połowę mieszanki mąki przesiać na wierzchu; delikatnie złożyć. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną mąki. Złożyć w maślance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Rozłóż ciasto równomiernie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 12 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Usuń do stojaka z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
6
Uruchom nóż wokół krawędzi ciasta; ostudzić 5 minut. Przesiać 1 1/2 Łyżki. cukier na torcie; przykryć czystym ręcznikiem. Ustaw blachę do pieczenia na ręczniku; Odwróć ciasto na ręcznik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
NóżNóż
7
Usuń arkusz. Delikatnie odkleić pergamin.
8
Ciasto posypać pozostałym cukrem cukierniczym. Przyciąć ostre krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
9
Zwinąć ciasto ręcznikiem, zaczynając od 1 krótkiego końca.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
10
Miejsce na stojaku, szew stronie w dół.
11
Ostudzić przez 15 minut.
12
Dodać lukier: za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło i cukier na średniej prędkości do światła, o 1 minutę. Zeskrobać miskę. Z mikserem na niskim, ubić w twarogu, aż nie pozostaną grudki, około 2 minut. (Nie przesadzaj.) Wymieszać ze skórką i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
13
Delikatnie rozwiń ciasto.
14
Rozprowadzić z 1 filiżanką nadzienia, pozostawiając 1-calową granicę na 1 krótkich końcach. (Zostanie Ci wypełnienie; przykryj i ochłoń.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
15
Zwinąć ciasto z powrotem do góry, zaczynając od końca od napełniania równo do krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
16
Przełożyć na talerz, szew w dół.
17
Rozłóż lukier ze wszystkich stron. Przykryć folią; przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
18
Odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut.
19
W razie potrzeby udekoruj truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn