Rogaliki Orzechowo-Morelowo-Kremowe
Rogaliki orzechowo-morelowo-kremowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 425 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka jajek, cukru cukierniczego, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Morelowe bułeczki pekan z morelowym masłem miodowym, Rogaliki Z Kremem Malinowym, oraz Rogaliki Jagodowo-Miodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż stojak w dolnej trzeciej części piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 177°.
Rozłóż pekan na blasze do pieczenia i piecz, aż będą lekko tosty, o 8 protokół.
Ostudzić i grubo posiekać; odstawić. Przykryć samą blachę do pieczenia z pergaminem; odstawić.
Aby zrobić syrop waniliowy, Połącz 6 łyżek. cukier i 1/4 szklanki wody w małym rondlu na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia, wymieszać w 1/4 łyżeczki. wanilia.
Niech syrop ostygnie; odstawić.
Z mikserem elektrycznym, ubić razem Neufchtel i pozostałe 3 łyżki. cukier na dużej prędkości, aż mieszanina będzie puszysta.
Dodać mąkę, jajko i pozostałą 1/2 łyżeczki. wanilii i wymieszać na średniej prędkości, aż dobrze się wymieszać. Odstawić.
Spody rogalików umieścić na blasze do pieczenia i posmarować je reserved syropem waniliowym.
Rozprowadzić 1/2 Łyżki. dżem na każdym dnie.
Mieszaninę neufchtel rozprowadzić na dżemie, posypać posiekanymi orzechami pekan i zastąpić rogalikami.
Piec, aż rogaliki są lekko ciemniejsze i nadzienie jest nadmuchane, 15 do 20 minut.
Pozostawić do ostygnięcia i w razie potrzeby pokropić cukrem cukierniczym.