Nuoc Cham (Wietnamski Pikantny Sos Rybny)

Nuoc Cham (Wietnamski Pikantny Sos Rybny)
Nuoc Cham (Wietnamski pikantny sos rybny) może być tylko Wietnamski przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 7G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.77 za porcję. Jeśli masz sok z limonki, cukier, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wietnamski sos rybny Dip-nuoc mam cham, Podstawowy Wietnamski sos do zanurzania ryb (nuoc Cham), oraz Wietnamska Kurkuma z makaronem ryżowym, koperkiem i Nuoc Cham dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawSos
Magazyn