Rocky Mountain Bars
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Rocky Mountain Bars spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. 71 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz orzechy, chipsy czekoladowe, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 47 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Lawina Gór Skalistych, Rocky Mountain s ' more, oraz Rocky Mountain Grill dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia A 13×9 cala metalowa patelnia z folią i sprayem z natryskiem do gotowania lub
Baker ' s Joy.Masło i czekoladę rozpuścić w kuchence mikrofalowej i odstawić do ostygnięcia. W międzyczasie, w misce do miksowania, ubić jajka, cukier i wanilię, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać roztopioną mieszaninę czekolady do jaj i dobrze ubić.
Wymieszaj mąkę z proszkiem do pieczenia i wymieszaj (Nie przegotuj) z cieście razem z orzechami.
Rozprowadzić na przygotowanej patelni i ustawić aside.In inną miskę, ubić razem serek, masło, i cukier, aż puszyste.
Dodać jajko, wanilię i mąkę i mieszać tylko do wymieszania. Wymieszać orzechy i rozprowadzić ciasto na patelni pokrywającej mieszaninę czekolady.
Posypać kawałkami czekolady.
Piec w temperaturze 350 F przez 30 minut.
Wyjąć z piekarnika i posypać pianką. Wróć do piekarnika na 2 minuty, aby puff marshmallows.Lukier: roztopić masło i czekoladę w kuchence mikrofalowej i ostudzić. W misce, ubić roztopioną mieszaninę czekolady, serek, mleko, wanilia i cukier puder, aż będzie gładka.
Rozprowadzić na warstwie pianki. Kiedy to zrobiłem, nie mogłem pokryć całej warstwy pianek i skończyło się na pozostawieniu około 1/2 do 1 cala krawędzi. Całkowicie schłodzić na patelni, następnie przenieść do lodówki i schłodzić przez Dobre 4 godziny lub tak.Gdy jesteś gotowy do cięcia, podnieś z patelni i ustaw na dużej desce do krojenia. Nożem szefa kuchni przyciąć krawędzie tam, gdzie lukier czekoladowy nie dotarł. Teraz zdobądź ciasto na pół, a następnie podziel każdą połowę na 12 taktów, aby uzyskać łącznie 24 takty.