Risotto Primavera
Risotto Primavera może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 2,41 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz groszek, szparagi, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Risotto Primavera, Risotto Primavera, oraz Risotto Primavera dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać wodę do wrzenia. Cebulę i szparagi gotować w wodzie, często mieszając, aż będą chrupiące-miękkie.
Usunąć mieszaninę z rondla.
Spray rondel z gotowania sprayu; dodać ryż do rondla. Gotować, często mieszając, aż ryż zacznie brązowieć.
1/2 szklanki bulionu zalać ryżem. Gotować bez przykrycia, od czasu do czasu mieszając, aż płyn się wchłonie. Kontynuuj gotowanie 15 do 20 minut, dodając bulion 1/2 szklanki na raz i mieszając od czasu do czasu, aż ryż będzie miękki i kremowy; dodaj mieszankę szparagów, brokułów i grochu z ostatnim dodatkiem bulionu.