Rigatoni z fasolą i kiełbasą
Rigatoni z fasolą i kiełbasą zajmuje około 35 minut od początku do końca. Za 92 centy za porcję otrzymasz danie główne dla 8 osób. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 16 g białka i 4 g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką parmezan, koncentrat pomidorowy, rigatoni i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 88%. Ten wynik jest niesamowity. Rigatoni z białą fasolą i kiełbasą, Rigatoni z kiełbasą i Rigatoni z pikantną kiełbasą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Gotować makaron według wskazówek na opakowaniu; odpływ. W misce wymieszaj makaron, fasolę, pomidory, koncentrat pomidorowy, bulion i przyprawy.
Przenieś do 2-qt. naczynie do pieczenia pokryte sprayem kuchennym.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375°C przez 15-20 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.