Rhode Island Clam Chowder

Rhode Island Clam Chowder
Rhode Island Clam Chowder może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 200 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 22. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Mieszanka cebuli, pieprzu, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest takie super. Spróbuj Rhode Island Clam Chowder, Rhode Island Clam Chowder, oraz Rhode Island Style Clam Chowder dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odsączyć małże, rezerwując płyn; odstawić małże na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
MałżeMałże
2
Gotować sól wieprzową w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 5 minut lub do chrupkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Wyjąć sól wieprzową, rezerwując 2 łyżki kapieli na patelni. Odstawić soloną wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj cebulę, i saute 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
Dodaj płyn Małży, ziemniaki i 6 szklanek wody; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 12 do 15 minut lub aż ziemniaki są prawie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
6
Dodać pomidory i małże; dusić, mieszając od czasu do czasu, 20 protokół. Wymieszać z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
MałżeMałże
7
Podgrzać mleko i masło do prawie wrzenia; wymieszać mieszaninę do zupy. Wymieszać z bazylią. Łyżka 1 łyżka śmietany do ubijania do każdej miski; Chochla chowder nad śmietaną do ubijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
ChowderChowder
MasłoMasło
BazyliaBazylia
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Posypać solą wieprzową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
9
Podawać z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla małży. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia3
Magazyn