Refried Bean Tostadas
Refried Bean Tostadas to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 143 kalorie, 6G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz salsę, cheddar, fasolę refried i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Refried Bean Tostadas, Refried Bean and Guacamole Tostadas, oraz Smoky Refried Bean Tostadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.mgła co drugi kubek 12-cup Muffin cyny z nonstick gotowania sprayu. Naciśnij tortillę do każdego rozpylonego kubka, spłaszczając krawędzie i piec do złotego koloru, około 8 minut.
Fasolę podzielić na tostadas, top z salsą i posypać serem. Powrót do piekarnika i piec do rozgrzania przez, 7 do 10 protokół.
Umieścić każdą tostada na talerzu i posypać kolendrą. Top z sałatą i małą łyżką kwaśnej śmietany.
Podawać z dodatkową salsą, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.