Red Velvet Layer Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Red Velvet Layer Cake. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 1,32 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 483 kalorie, 7G białka, oraz 22g tłuszczu. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, vanillan extract, kakao, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rolada Z Czerwonego Aksamitu, Tort 18 Warstwowy Czerwony Aksamit, oraz Red Velvet Layer Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż będzie lekki i puszysty.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Połącz mąkę, kakao i sodę oczyszczoną.
Dodać do mieszanki masła na przemian z kwaśną śmietaną, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią; wymieszać z czerwonym barwnikiem spożywczym. Łyżka ciasto ciasto na 3 smarowane i mąki 8-calowe okrągłe patelnie ciasto.
Piec w temperaturze 350 przez 18 do 20 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Wyjmij z patelni do stojaków z drutu i pozostaw do ostygnięcia 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia.
Rozłóż 5-szklanki twarogu lukier między warstwami i na wierzchu i bokach ciasta.