Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Czerwony Snapper Escabeche może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 372 kalorie, 40g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na $5.7 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, ziarna pieprzu, Lucjan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Spróbuj Snapper and Grouper Escabeche, Pan Seared Red Snapper Escabeche, oraz Snapper Escabèche ze Zwęglonymi szalotkami dla podobnych receptur.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.