Razzle Dazzle Francuskie Tosty

Razzle Dazzle Francuskie Tosty
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na śniadanie,więc wypróbuj Razzle Dazzle French Toast. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,91 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 18g białka, 70g tłuszczu i w sumie 828 kalorii. 162 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Jest to raczej niedrogie przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Jeśli masz pod ręką syrop klonowy, brązowy cukier, fasolkę waniliową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 41%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Razzle Dazzle Francuskie Tosty, Sałatka Razzle-dazzle, oraz Razzle Dazzle Me Smoothie dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Rozłóż boczek na ruszcie zamontowanym na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Piecz do ładnego i chrupiącego,12 do 15 minut.
5
Wymieszajmleko,brązowy cukier,sól, żółtka i nasiona wanilii w naczyniu do pieczenia, aby zrobić ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Podgrzej 1 łyżkę masła na dużej patelni nieprzywierającej do średniej. Zanurz każdą stronę chleba w cieście na kilka sekund z boku. Smażyć 2 kromki panierowanego chleba na złoty kolor, 4 do 5 minut z każdej strony. Powtórz ten proces, wycierając patelnię między każdym smażeniem, aż uzyskasz idealnie złocistobrązowy i pyszny Francuski tost. (Możesz trzymać francuskie tosty w piekarniku o temperaturze 200 stopni na ruszcie ustawionym na blasze do pieczenia, aby w razie potrzeby utrzymać ciepło.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Kiedy francuskie tosty są gotowe, schmear każdy kawałek z kremem Mascarpone. Następnie ułóż stos malin i 3 plastry boczku. Zamknij, pokrój na pół i podawaj z syropem klonowym do zanurzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
MascarponeMascarpone
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
8
Wymieszaj mascarpone, proszek słodowy, syrop klonowy, sól inasiona fasoli waniliowejw misce, a następnie odstaw na bok, aż będą gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
MascarponeMascarpone
SłódSłód
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn