Razzle Dazzle Francuskie Tosty
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na śniadanie,więc wypróbuj Razzle Dazzle French Toast. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,91 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 18g białka, 70g tłuszczu i w sumie 828 kalorii. 162 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Jest to raczej niedrogie przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Jeśli masz pod ręką syrop klonowy, brązowy cukier, fasolkę waniliową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 41%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Razzle Dazzle Francuskie Tosty, Sałatka Razzle-dazzle, oraz Razzle Dazzle Me Smoothie dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozłóż boczek na ruszcie zamontowanym na blasze do pieczenia.
Piecz do ładnego i chrupiącego,12 do 15 minut.
Wymieszajmleko,brązowy cukier,sól, żółtka i nasiona wanilii w naczyniu do pieczenia, aby zrobić ciasto.
Podgrzej 1 łyżkę masła na dużej patelni nieprzywierającej do średniej. Zanurz każdą stronę chleba w cieście na kilka sekund z boku. Smażyć 2 kromki panierowanego chleba na złoty kolor, 4 do 5 minut z każdej strony. Powtórz ten proces, wycierając patelnię między każdym smażeniem, aż uzyskasz idealnie złocistobrązowy i pyszny Francuski tost. (Możesz trzymać francuskie tosty w piekarniku o temperaturze 200 stopni na ruszcie ustawionym na blasze do pieczenia, aby w razie potrzeby utrzymać ciepło.)
Kiedy francuskie tosty są gotowe, schmear każdy kawałek z kremem Mascarpone. Następnie ułóż stos malin i 3 plastry boczku. Zamknij, pokrój na pół i podawaj z syropem klonowym do zanurzania.
Wymieszaj mascarpone, proszek słodowy, syrop klonowy, sól inasiona fasoli waniliowejw misce, a następnie odstaw na bok, aż będą gotowe do użycia.