Raviolo al Uovo

Raviolo al Uovo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Raviolo al Uovo. Ten przepis służy 4. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 46g białka, 87 g tłuszczu, oraz w sumie 1375 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i w razie potrzeby Zbierz wodę, sól koszerną, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Raviolo Gigante Z Jajkiem Sadzonym, Raviolo a Mano (ravioli ręczne), oraz Wołowina krótkie żebro i żółtko jaj Raviolo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni saute na średnim ogniu, dodać boczek i renderować, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wyjąć z ognia i umieścić na wyłożonym papierowym ręcznikiem talerzu. Do tłuszczu boczku dodać liście szałwii i smażyć aż do chrupiącego, około 30 sekund. Liście szałwii doprawić solą. Boczek drobno posiekać, pokruszyć szałwię i odstawić. Rezerwa do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
W średniej misce połączyć ricottę, parmezan, pietruszkę i 2 całe jajka; dobrze wymieszać i posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Przez CiastoPrzez Ciasto
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Czystą powierzchnię roboczą lekko odkurzyć mąką uniwersalną i ułożyć 2 arkusze makaronu o długości około 12 cali; lekko umyć wodą. Równie miejsce 4 dollops mieszaniny ricotta na jednym z arkuszy makaronu. Następnie użyj łyżki, aby zrobić gniazdo lub mały otwór w środku każdego dollopa. Dokładnie oddziel pozostałe jajka i włóż żółtko do każdego gniazda ricotty; ricotta powinna delikatnie zagnieździć każde żółtko (jeśli żółtko pęknie, wyjmij je łyżką i nie używaj).
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Makaron LasagneMakaron Lasagne
Przez CiastoPrzez Ciasto
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
5
Przykryj gniazda ricotty i żółtko z pozostałym arkuszem makaronu. Użyj palców wskazujących, aby nacisnąć wokół każdego gniazda ricotta, aby uszczelnić krawędzie. Następnie użyj rowkowanego obcinacza pierścieniowego lub wałka do ciasta, aby ciąć wokół każdego ravioli (powinny mieć średnicę od 3 do 4 cali). Rezerwuj ravioli na tacy obficie posypanej kaszą manną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
RavioliRavioli
Przez CiastoPrzez Ciasto
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
6
Doprowadzić duży garnek dobrze osolonej wody do wrzenia. Na dużej patelni saute roztopić masło i bulion z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Dodać gałązki szałwii i doprawić solą. Doprowadzić to do wrzenia (BTB) i zmniejszyć do gotować (RTS).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
(duża Tuba)(duża Tuba)
8
Dodać ravioli do wrzącej wody i gotować przez około 2 protokół, nie więcej. Używając pająka i łyżki z rowkiem, ostrożnie przenieś ravioli z wody na patelnię z masłem i wywarem z kurczaka i gotuj przez 2 do 3 minut. Jeśli sos zbytnio się zmniejszy, dodaj kilka kropli wody do gotowania makaronu. Sos powinien przylgnąć do ravioli w maślanym uścisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
RavioliRavioli
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Przenieść ravioli do serwowania talerzy, jeden na talerz. Łyżka trochę dodatkowego sosu nad każdym z nich, i zakończyć z posypką-dink startego Parm, boczek, a następnie smażone szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
10
Mąkę uniwersalną wyłożyć na czystą, suchą powierzchnię roboczą. Zrób dziurę (jest to również nazywane studnią) w środku stosu mąki, który ma około 8 cali szerokości (większy jest zdecydowanie lepszy tutaj). Wszystkie jajka i żółtko wbić do otworu i dodać oliwę z oliwek, wodę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
11
Za pomocą widelca ubić jajka razem z oliwą z oliwek, wodą i solą. Używając widelca, zacznij włączać mąkę do mieszaniny jaj; uważaj, aby nie złamać boków studni, bo mieszanina jajek będzie przebiegać po całej planszy i będziesz miał duży bałagan! Nie martw się o grudki. Kiedy do mieszaniny jajek zostanie włączona wystarczająca ilość mąki, że nie będzie ona biegać po całym miejscu, gdy boki studni są złamane, zacznij używać rąk, aby naprawdę dobrze wszystko połączyć. Jeśli mieszanina jest ciasna i sucha, zwilż ręce i zacznij ugniatać mokrymi rękami. Kiedy mieszanina naprawdę połączy się w jednorodną mieszaninę, możesz zacząć ugniatać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
12
Podczas ugniatania bardzo ważne jest, aby włożyć w to masę ciała, dostać się na wierzch ciasta, aby naprawdę go rozciągnąć i nie rozerwać ciasta. Korzystając z pięt dłoni, rozwałkuj ciasto, aby stworzyć bardzo gładkie, elastyczne ciasto. Po wykonaniu ciasto powinno wyglądać bardzo gładko i czuć się prawie aksamitnie. Ugniatanie trwa zwykle od 8 do 10 minut dla doświadczonego zagniatacza i od 10 do 15 dla niedoświadczonego zagniatacza. Włóż w to swoją masę ciała, musisz ugniatać! W tym miejscu powstaje idealna, delikatna konsystencja makaronu. Wejdź tam i baw się dobrze!
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
13
Gdy makaron zostanie zagnieciony do idealnej konsystencji, zawiń go w folię i pozostaw na co najmniej 1 godzinę. W przypadku natychmiastowego użycia nie przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
14
Zwijamy i kroimy makaron w pożądany kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
15
Jak gładko i elastycznie!
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn