Ravioli z dyni z pancettą i szałwią
Ravioli z dyni z Pancettanem i szałwią może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.42 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 489 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką pieprz, pancetta, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj Ravioli z dyni z Pancettanem i szałwią, Ravioli z dyni z szałwią, oraz Ravioli Z Dyni I Szałwii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grzyby zalać wrzątkiem w misce. Przykryć i odstawić 30 minut lub do miękkości, i osuszyć. Wycisnąć grzyby, aby usunąć nadmiar wilgoci. Posiekaj grzyby.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać pancetta; gotować do chrupkości.
Połowę pancetty wyjąć z patelni łyżką szczelinową i umieścić w średniej misce, zachowując pozostałą pancettę i kapiele.
Dodać grzyby, squash, bułka tarta, ser, skórka, sól, gałka muszkatołowa, i jajko do miski, mieszając do połączenia.
Pracując z owijarką 1 won ton na raz (przykryj pozostałe owijki wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschły), łyżka około 1 łyżki mieszanki do squasha do środka każdego opakowania.
Szczotkuj krawędzie owijki wodą, a wierzch za pomocą innego owijki, lekko rozciągając górną owijkę, aby spotkać się z krawędziami dolnej owijki. Mocno przycisnąć krawędzie palcami i przyciąć krawędzie okrągłym frezem o średnicy 2,5 cala. Powtórz procedurę z pozostałymi won Ton owijkami i mieszanką do squasha.
Napełnij duży holenderski piekarnik wodą; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Dodać połowę ravioli; gotować 3 minuty lub do końca (nie gotować).
Usuń ravioli z łyżką szczelinową. Trzymaj ciepło. Powtórz procedurę z pozostałymi ravioli.
Podgrzać Pozostałe pancetta i kapie na średnim ogniu; mżawka nad ravioli.
Posypać szałwią i pieprzem.