Ravioli z buraków z masłem makowym

Ravioli z buraków z masłem makowym
Ravioli z buraków z masłem makowym może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 541 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, złote buraki, makaron jajeczny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Spróbuj Ravioli Z Buraków Z Masłem Makowym, Ricotta Ravioli z rumianym masłem makowym i szparagami, oraz Muffinki Buraczano-Makowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. buraki owinąć pojedynczo w folię; umieścić na blasze do pieczenia. Piec do miękkości po przekłuciu nożem, około 1 godziny. Ostrożnie otwórz folię (para ucieknie). Super. Buraki obrać; drobno zetrzeć w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
NóżNóż
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać ser ricotta i doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać z bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ser RicottaSer Ricotta
Bułka TartaBułka Tarta
3
Ciasto ze świeżych jajek rozwałkować na arkusze według przepisu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
RolkaRolka
JajkoJajko
4
Umieść 1 arkusz ciasta na powierzchni roboczej. Używając 3-calowego okrągłego noża do ciastek, Wytnij arkusz na 7 rund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusz CiastaArkusz Ciasta
HerbatnikiHerbatniki
5
Przenieść rund do lekko mąki blachy do pieczenia; przykryć folią. Powtórz z pozostałym ciastem w sumie 56 rund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
6
Posypać 2 gładkie ręczniki kuchenne mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
7
Umieścić 8 rund makaronu na powierzchni roboczej, pozostawiając pozostałą masę pokrytą plastikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
MakaronyMakarony
8
Umieść małą miskę z wodą obok powierzchni roboczej. Łyżka 1 łyżeczki nadzienia buraczanego na połowę każdej rundy. Zanurz koniuszek palca w wodzie i zwilż krawędź 1 rundy. Złożyć ciasto nad nadzieniem, wypychając jak najwięcej powietrza i mocno dociskając krawędzie do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
BurakBurak
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Transfer do przygotowanych ręczników. Powtórz z pozostałymi rundami. (Można przygotować 1 tydzień wcześniej.
10
Przenieść do obramowanej blachy do pieczenia i umieścić w zamrażarce, aż zamrożone stałe, o 6 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
11
Przenieść ravioli do zamykanych plastikowych toreb.)
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
12
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu i wymieszać z makiem; ogrzać. Pracując partiami, gotuj ravioli w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż do ugotowania, często mieszając, około 2 minut. Za pomocą szczeliny łyżka, przenieść na patelnię z roztopionym masłem; wrzucić do herbu. Ravioli podzielić na 8 talerzy; posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakowiecMakowiec
ParmezanParmezan
RavioliRavioli
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
13
Wskazówka Rynkowa
14
Smak, kolor i konsystencja prażonych świeżych buraków jest nieporównywalna, więc nawet nie rozważaj używania odmiany w puszkach. Wybierając buraki, wybierz pęczki z dołączonymi jasnymi, błyszczącymi liśćmi.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn