Ravioli i Edamame w sosie parmezan
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Ravioli i Edamame w sosie parmezan. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ravioli z serem, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać niskotłuszczową kwaśną śmietanę, możesz podążać za tym daniem głównym z Angel Food Cake jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ravioli ze szparagów w sosie Parmezanowym, Pieczarkowe Ravioli z sosem Parmezanowo-szczypiorkowym, oraz Pieczony parmezan Edamame Bites z kremowym dipem Wasabi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Podczas podgrzewania wody zmierz pozostałe składniki.
Dodać ravioli do wrzącej wody i gotować przez 5 protokół.
Dodaj soję i gotować dodatkowe 12 minut lub do miękkości.
Odcedzić ravioli i soję, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania.
Powrót ravioli do garnka i wymieszać w tymianku.
Ubij razem kwaśną śmietanę, parmezan, sól, pieprz i reserved płyn do gotowania. Makaron wymieszać z kwaśną śmietaną, podzielić na 4 miski i podawać od razu.