Ravioli i Edamame w sosie parmezan

Ravioli i Edamame w sosie parmezan
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Ravioli i Edamame w sosie parmezan. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ravioli z serem, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać niskotłuszczową kwaśną śmietanę, możesz podążać za tym daniem głównym z Angel Food Cake jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ravioli ze szparagów w sosie Parmezanowym, Pieczarkowe Ravioli z sosem Parmezanowo-szczypiorkowym, oraz Pieczony parmezan Edamame Bites z kremowym dipem Wasabi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Podczas podgrzewania wody zmierz pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać ravioli do wrzącej wody i gotować przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Dodaj soję i gotować dodatkowe 12 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SojaSoja
4
Odcedzić ravioli i soję, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SojaSoja
RavioliRavioli
5
Powrót ravioli do garnka i wymieszać w tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Ubij razem kwaśną śmietanę, parmezan, sól, pieprz i reserved płyn do gotowania. Makaron wymieszać z kwaśną śmietaną, podzielić na 4 miski i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetne wybory do Ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn