Ratatouille z Tofu
Ratatouille z Tofu może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 163 kalorie, 10g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać tofu, czosnek, tymianek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane Tofu z warzywami Ratatouille, Ratatouille 's Ratatouille (Thomas Keller' s Confit Byaldi), oraz Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille).
Instrukcje
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj marchewkę do patelni; smażyć 6 protokół.
Dodaj cebulę, bazylia, tymianek, i czosnek; smażyć 4 protokół.
Dodaj tofu, bakłażan, i cukinia; smażyć 4 protokół lub do miękkości.
Dodaj posiekanego pomidora, Pesto Coulis, i sos pomidorowy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; wymieszać z kminkiem, solą i pieprzem.