Ratatouille z Penne

Ratatouille z Penne
Ratatouille z Penne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 808 kalorii, 30g białka, oraz 28g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka grubej soli, tymianek, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Ratatouille z Penne, Kremowy Ratatouille Over Penne, oraz Zupa Ratatouille z wieprzowiną i Penne.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać razem bakłażany, cebulę, 1/4 szklanki oleju i sól koszerną w dużej patelni do pieczenia, a następnie upiec mieszaninę w środku piekarnika, mieszając od czasu do czasu, 15 minut. Wymieszać w squash, papryka, 2 łyżki oleju, i więcej koszernej soli i mieszanki pieczeń, mieszając od czasu do czasu, aż papryka będą miękkie, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sól KoszernaSól Koszerna
BakłażanBakłażan
CebulaCebula
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Podczas gdy warzywa są smażone, dusić pomidory, czosnek, tymianek, pozostałe 2 łyżki oleju i sól koszerna w ciężkim rondlu, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje,12 do 15 minut. Pomidory wymieszać z prażonymi warzywami i doprawić ratatouille.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
WarzywaWarzywa
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Cook penne rigate in a 6-qt. garnek wrzącej osolonej wody, aż al dente i odcedzić. Podczas gotowania makaronu, natkę pietruszki i bazylii wymieszać z ratatouille i doprawić. Wrzucić Penne rigate z 1/3 ratatouille i służyć z resztą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BazyliaBazylia
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
1
* Ratatouille mogą być wykonane 2 dni wcześniej i schłodzone, pokryte. Podgrzać przed użyciem w przepisie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia93
Magazyn