Ratatouille

Ratatouille
Ratatouille może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 1,12 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz squash, papryka, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Ratatouille 's Ratatouille (Thomas Keller' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), oraz Ratatouille Tatin Tartlets-Tartelettes Tatin à la ratatouille.

Instrukcje

1
Pokrój pierwsze 5 składników na 1-calowe kawałki.
2
Podsmażyć cebulę i czosnek w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 5 do 7 minut lub tylko do momentu, gdy cebula będzie miękka. Wymieszać pomidory i kolejne 2 składniki i smażyć 8 do 10 minut lub tylko do momentu, gdy bakłażan zacznie mięknąć. Wymieszać w papryce, cukinia, i squash; przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 minut lub aż warzywa są miękkie i ciecz jest lekko zmniejszona. Wymieszać z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
WarzywaWarzywa
BakłażanBakłażan
PomidorPomidor
CukiniaCukinia
CzosnekCzosnek
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
BazyliaBazylia
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać sól i świeżo zmielony pieprz do smaku, i smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia51
Magazyn