Rajskie Makaroniki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Paradise Macaroons. Ten bezglutenowy przepis służy 42 i kosztuje 22 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kokos, cukier granulowany, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Paradise, Kaczka z Raju, oraz Bakłażan w Raju dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
W średniej misce wymieszać kokosa ze słodzonym mlekiem skondensowanym, solą i wanilią.
W misce miksera stojącego z mocowaniem trzepaczki ubijaj białka na średniej prędkości, aż staną się spienione. Stopniowo dodawać cukier i nadal ubijać białka, aż powstaną średnie szczyty, 6 do 7 minut.
Delikatnie złożyć białka do mieszanki kokosowej. Miarka łyżki wielkości kopców na pergaminu pokryte pół arkusza patelni i piec przez 20 do 25 minut lub do złotego koloru. Natychmiast przenieść pergamin z makaronikami do regału chłodzącego. Całkowicie schłodzić przed polewaniem.
Napełnij garnek 4-quart z wystarczającą ilością wody, aby przyjść 2 cale z boku, ustawić na średnim ogniu i doprowadzić do duszenia.
Połącz chipsy czekoladowe i skrócenie w małej metalowej lub szklanej misce i ustaw na gotującym garnku. Od czasu do czasu mieszaj, aż się stopi, a następnie usuń z ognia.
Schłodzone ciasteczka zanurzyć w mieszaninie czekoladowej, posypać posiekanymi orzechami makadamia i umieścić na pergaminie, aby ustawić, około 30 minut.