Pulled Chicken Ragu and Rigatoni może być daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis jest dla 6 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 72 g białka , 76 g tłuszczu i łącznie 1296 kalorii . Za 4,1 dolara za porcję ten przepis pokrywa 33% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 50 minut . Udaj się do sklepu i kup sól koszerną, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, piersi z kurczaka ze skórą i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie można ulepszyć. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Chicken Ragu w Rigatoni , Baked Rigatoni With Sausage i Baked Rigatoni .
Instrukcje
1
Umieść udka i piersi kurczaka w średnim garnku wraz z marchewką, selerem, pokrojoną w ćwiartki cebulą i liśćmi laurowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Lub Guanciale, Pokrojony W Cienkie Paski Lub Siekany
Posyp solą i zalej wodą. Doprowadź do wrzenia, a następnie zmniejsz ogień, aby się ugotował i nadał smak bulionowi, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Przenieś kurczaka do płytkiego naczynia, aż będzie wystarczająco chłodny, aby go dotknąć. Odcedź wywar i odłóż mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4
Umieść suszone grzyby w małym garnku i zalej 1 do 1 1/2 szklanki bulionu. Doprowadź do wrzenia, aż grzyby się zregenerują, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Usuń mięso z kości kurczaka, usuwając skórę i kości, i pokrój je na małe kawałki. Będziesz potrzebować tylko ciemnego mięsa. (Białe mięso zachowaj do innego zastosowania, np. Creamy Chicken and Noodles.)
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Funtów Kości Z Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Woda, Aby Umożliwić
Przepis Na Pizzocheri
6
Rozgrzej oliwę z oliwek extra virgin na średnio-wysokim ogniu w garnku, w którym gotowałeś kurczaka. Gotuj pancettę, aż się wytopi, 2 do 3 minut. Dodaj posiekaną cebulę, czosnek i rozmaryn, posyp solą i pieprzem i gotuj, aż cebula zmięknie, 7 do 8 minut. Dodaj koncentrat pomidorowy, wlej wino i gotuj, aż objętość zmniejszy się o połowę. Włóż rozdrobnionego kurczaka z powrotem do garnka z 2 szklankami odłożonego bulionu. (Pozostały bulion z kurczaka zachowaj do innego przepisu, takiego jak Creamy Chicken and Noodles.)
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pulled Chicken
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 Duże Szczypty Garam Masala
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Pokrój odtworzone grzyby i dodaj je do sosu wraz z płynem. Gotuj na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje, 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
8
Zagotuj duży garnek osolonej wody i ugotuj makaron al dente. Odłóż 1 szklankę skrobiowego płynu do gotowania tuż przed odcedzeniem. Wymieszaj makaron z sosem i skrobiową wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Dodaj odrobinę sera pecorino i podawaj z większą ilością do podania przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino
10
Udekoruj trawiastą natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Liściowa Płaska
11
Uwaga kucharza: Ostudź i przechowuj sos do przygotowania posiłku z wyprzedzeniem. Doprowadź do temperatury pokojowej przed ponownym podgrzaniem na średnim ogniu. Ugotuj makaron tuż przed podaniem.