Cukinia Nadziewana: Cukinia Ripieni

Cukinia Nadziewana: Cukinia Ripieni
Nadziewane cukinia: cukinia Ripieni może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 789 kalorii, 30g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.31 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Mieszanka czosnku, pomidorów, liści tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Cukinia Nadziewana: Cukinia Ripieni, Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, oraz Carciofi Ripieni: Nadziewane Karczochy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przyciąć cukinię i przeciąć na pół wzdłuż. Za pomocą łyżki lub melona baller, usunąć mięso tworząc kanał w dół środka każdej połowy cukinii, pozostawiając 1/4-cala wokół i końce zamknięte. Z grubsza posiekać nadmiar miąższu cukinii i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
3
W 10 do 12-calowej patelni saute, rozgrzać oliwę z oliwek, aż tylko palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać cebulę i czosnek i gotować na średnim ogniu, aż zmiękną, o 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
5
Dodać kawałki cukinii i pokruszona jagnięcina i gotować, aż jagnięcina jest gotowane przez, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
JagnięcinaJagnięcina
6
Odcedzić tłuszcz z mieszanki jagnięcej i umieścić w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
7
Dodać jajka, połowę liści mięty i sos pomidorowy i dobrze wymieszać. Doprawić zarówno mieszankę, jak i cukinię solą i pieprzem. Wrzuć mieszankę jagnięcą do łodzi z cukinią i ułóż ją wysoko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sos PomidorowySos Pomidorowy
MiętaMięta
CukiniaCukinia
JajkoJajko
JagnięcinaJagnięcina
8
Umieść w naczyniu do pieczenia odpornym na działanie piekarnika, wystarczająco dużym, aby pomieścić całą cukinię i posypać bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
CukiniaCukinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
9
Piec przez 20 do 25 minut, aż chrupiące na wierzchu, i usunąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej i posypać pozostałymi liśćmi mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
11
W rondlu 3-quart rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
12
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
13
Dodać tymianek i marchewkę i gotować 5 minut więcej, aż marchewka jest dość miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
TymianekTymianek
14
Dodaj pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż tak grube jak gorące płatki. Doprawić solą i podawać. Ten sos utrzymuje 1 tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
PomidorPomidor
SokSok
SólSól
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn