Ragu Wieprzowe Nad Penne
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Ragu wieprzowego nad Penne spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 972 kalorie, 74g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 57 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz seler, pieczeń łopatki wieprzowe, parmezan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest doskonałe. Spróbuj Penne in Country Ragù, Penne z soczewicą Ragu, oraz Penne Z Jagnięcym Ragù I Miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu. Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem, po 2-3 minutach z każdej strony. Podczas gdy wieprzowina jest brązowieje, dodać seler, marchew, i cebula do miski powolnej kuchence.
Na wierzch warzyw położyć wieprzowinę, dodać pomidory i czosnek.
Umieść w wolnej kuchence i gotuj na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin.
Wyjmij wieprzowinę na deskę do krojenia lub patelnię z arkuszami.
Warzywa i płyn wlać z miski wolnej kuchenki do patelni saute na średnim ogniu i rozgnieść widelcem.
Dodaj pastę pomidorową do sosu na patelni i wymieszaj, aby włączyć. Pokroić wieprzowinę, dodać ją do warzyw, i niech to dusić, odkryte, podczas gotowania makaronu (zapisać 2 szklanki ragu dla rundy 2 przepis lasagne
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj penne, wymieszać i przykryć garnek. Gdy powróci do wrzenia, zdejmij pokrywę i ponownie wymieszaj. Gotować, aż makaron jest al dente, o 8 protokół. (Zapisz 1 filiżankę makaronu dla rundy Online 2 przepis pikantne ciasto z makaronem.)
Makaron przekładamy na półmisek, a na wierzch polewamy ragu.
Podawać natychmiast, przyozdobione liśćmi bazylii i parmezanem.