Rabarbar Brzoskwiniowy Shortcake
Rabarbar brzoskwiniowy Shortcake może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 205 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brązowego cukru, rabarbar, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ciasto Rabarbarowo-Brzoskwiniowe, Ciasto Rabarbarowo-Brzoskwiniowe, oraz Truskawkowe Ciastko Rabarbarowe.
Instrukcje
W rondlu połącz brązowy cukier i skrobię kukurydzianą.
Odcedzić brzoskwinie, rezerwując 1/2 szklanki płynu. Odstawić brzoskwinie. Wymieszać zarezerwowany płyn do mieszaniny brązowego cukru; doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty.
Dodaj rabarbar; gotuj na wolnym ogniu przez 8 minut. Wymieszać z brzoskwiniami i wanilią.
Wlać do nieoczyszczonego 8-in. okrągła patelnia do pieczenia. Jedną stronę biszkoptów zanurzyć w cukrze; położyć na gorących owocach z cukrem do góry.
Piec w temperaturze 375° przez 20-24 minuty, aż ciastka staną się złociste.