Rabarbar Brzoskwiniowy Shortcake

Rabarbar Brzoskwiniowy Shortcake
Rabarbar brzoskwiniowy Shortcake może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 205 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brązowego cukru, rabarbar, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ciasto Rabarbarowo-Brzoskwiniowe, Ciasto Rabarbarowo-Brzoskwiniowe, oraz Truskawkowe Ciastko Rabarbarowe.

Instrukcje

1
W rondlu połącz brązowy cukier i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Cienkich Plasterków Obranych świeżych Nektarynek2 Szklanki Cienkich Plasterków Obranych świeżych Nektarynek
Gęsta śmietana Kremówka I Dodatkowe Maliny, OpcjonalnieGęsta śmietana Kremówka I Dodatkowe Maliny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pojedynczo Pakowane Paluszki SerowePojedynczo Pakowane Paluszki Serowe
2
Odcedzić brzoskwinie, rezerwując 1/2 szklanki płynu. Odstawić brzoskwinie. Wymieszać zarezerwowany płyn do mieszaniny brązowego cukru; doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Cienkich Plasterków Obranych świeżych Nektarynek2 Szklanki Cienkich Plasterków Obranych świeżych Nektarynek
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
3
Dodaj rabarbar; gotuj na wolnym ogniu przez 8 minut. Wymieszać z brzoskwiniami i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
1 Słoik (11 Uncji) Kremu Cytrynowego1 Słoik (11 Uncji) Kremu Cytrynowego
4
Wlać do nieoczyszczonego 8-in. okrągła patelnia do pieczenia. Jedną stronę biszkoptów zanurzyć w cukrze; położyć na gorących owocach z cukrem do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
1/2 Szklanki Plus 3 łyżki Lukru Waniliowego, Podzielone1/2 Szklanki Plus 3 łyżki Lukru Waniliowego, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Kawałków Toffi Migdałowego Lub Kawałków Toffi Czekoladowego1 Szklanka Kawałków Toffi Migdałowego Lub Kawałków Toffi Czekoladowego
5
Piec w temperaturze 375° przez 20-24 minuty, aż ciastka staną się złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapelusz Grzyba Portabella, Pokrojony W PlasterkiKapelusz Grzyba Portabella, Pokrojony W Plasterki
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWiosenne
Magazyn