Quinoa Tabbouleh Sałatka Z Rukoli
Quinoa Tabbouleh Sałatka rukola może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.98 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 441 kalorii, 13g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. 606 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, sera feta, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Tabbouleh Z Quinoa, Sałatka Tabbouleh Z Quinoa, oraz Sałatka Tabbouleh Z Quinoa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj quinoa zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Przełożyć do dużej miski i puch widelcem.
Ostudzić przez 30 minut, mieszając co około 10 minut.Po schłodzeniu komosy ryżowej w większości dodać parmezan, pomidory, ogórek, fetę, natkę pietruszki, sól i pieprz, mieszając do combine.To przygotować dressing, umieścić oliwę z oliwek, ocet, sól i pieprz w dużym słoiku mason. Zamknij pokrywkę i wstrząsaj jak szalony przez dobrą minutę lub aż opatrunek będzie ładnie połączony.
Mżawka pół do quinoa, mieszając połączyć. Zachowaj pozostały dressing na mżawkę nad zielenią.Podzielić rukolę między 4 duże płytki. Top rukola z dużych łyżek komosy ryżowej i udekorować talerz plasterkami awokado.
Skropić zieleninę odrobiną dressingu i podawać.