Quinoa Tabbouleh

Quinoa Tabbouleh
Quinoa Tabbouleh może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 5. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 182 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Mieszanka soli, pomidor, mięta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni middl eastern. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Podobne przepisy to Quinoa Tabbouleh, Quinoa Tabbouleh, oraz Quinoa Tabbouleh.

Instrukcje

1
Połączyć wodę i quinoa w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia; puch widelcem. Wymieszać pomidora i pozostałe składniki. Przykryć; odstawić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
3
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia29
Magazyn