Quinoa Pilaf z orzeszkami pinii
Pilaw Quinoa z orzeszkami pinii może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 97 centów za porcję. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz liście pietruszki, sól i pieprz, orzeszki piniowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Czerwona komosa ryżowa z pomidorami, szpinakiem i orzeszkami pinii, Pilaw ryżowy z orzeszkami pinii, oraz Ormiański pilaw z orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć bulion i komosę ryżową do średniej wielkości rondla i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do gotować na wolnym ogniu, przykryć i gotować przez 15 do 20 minut, aż płyn zostanie wchłonięty i ziarno będzie miękkie.
Tymczasem, toast orzechy na dużej suchej patelni na średnim ogniu, aż złoty kolor brązowy i pachnące, o 2 protokół, często mieszając.
Wyjąć orzechy z patelni i odstawić.
Rozgrzać olej w tej samej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie i zacznie brązowieć, o 6 protokół.
Po zakończeniu quinoa, puch widelcem i przenieść do dużej miski. Wymieszać z orzeszkami pinii, cebulą i pietruszką. Doprawić solą i pieprzem i podawać.