Quiche ze szpinakiem i indykiem
Quiche ze szpinakiem i indykiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 385 kalorii, 13g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz piecrusts, Indyk, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 55%. Spróbuj Zapiekanka z wędzonego indyka i szpinaku bez skórki, Pieczarkowy szpinak Indyk Quiche z farszem, oraz Quiche Ze Szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dopasuj piecrust do 9-calowej płytki zgodnie ze wskazówkami opakowania. Wchodzisz krawędzie pod, i zaciskane. Nakłuć dno i boki piecrust widelcem.
Linia piecrust z pergaminem lub folią aluminiową; wypełnić odważnikami ciasta lub suszoną fasolą.
Piec w temperaturze 400 przez 10 minut.
Usuń wagi i pergamin papieru; piec 5 Więcej minut, i odstawić. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; dodać cebulę, i gotować 3 do 4 protokół lub do miękkości.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę.
Zdjąć z ognia; wymieszać z sufletem szpinakowym.
Jajka i pół na pół ubić w średniej wielkości misce. Wymieszać ze szpinakiem, serem i kolejnymi 3 składnikami.
Wlać mieszaninę do przygotowanego kawałka.
Piec w 350 przez 40 do 45 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy Suflera szpinakowego Stouffera, który znajduje się w dziale mrożonek w supermarkecie.
Polecane wino: Szampan, Biały Bordowy, Bordeaux
Francuski świetnie komponuje się z szampanem, białym bordo i Bordeaux. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Champagne Barons de Rothschild Brut. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 90 dolarów za butelkę.
Champagne Barons de Rothschild Brut
Chardonnay tego szampana przenosi nas w świat szampanów Barons de Rothschild, naznaczonych niezapomnianym smakiem. Mocne, asertywne otwarcie, które prowadzi do dobrze zaokrąglonego wina-potężnego, ale powściągliwego; znak długiego starzenia się w tradycyjnych piwnicach. Ten wyjątkowo delikatny cuvee emanuje aromatem gruszki i orzechów (migdały, świeże orzechy laskowe) mieszając się z nutami białych kwiatów i delikatnymi nutami tostów. Blask i klarowność wina pokazują blado złote pasemka, w połączeniu z bardzo drobnymi pęcherzykami, które niosą obfitą, trwałą pianę. To bogate, eteryczne i złożone cuvee uosabia esencję wartości winiarskich rodziny Rothschildów: doskonałość, stałość i duch czystości i wyrafinowania, a wszystko to z najwyższą starannością.Mieszanka: 60% Chardonnay, 40% Pinot Noir i Pinot Meunier