Quiche z jabłkami i cheddarem
Jabłko i Cheddar Quiche może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten poranny posiłek ma 364 kalorie, 12g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 18088 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, jabłka, bekon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cheddar Quiche, Cheddar Brokuły Quiche, oraz Warzywne Cheddar Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na wolnym ogniu plasterki jabłka w cydrze, aż po prostu zaczną się mięknąć, o 3-5 protokół, usunąć i odstawić.
Pozostały cydr dusić, aby zmniejszyć do około 2 łyżki stołowe.
W międzyczasie ugotować boczek na patelni i odstawić.
Posmaruj arkusz ciasta filo z oliwą z oliwek i dopasuj go do dna nasmarowanego 9-calowego naczynia do ciasta lub patelni springform z końcami zawieszonymi na boku patelni i powtórz z pozostałymi arkuszami umieszczając je na górze.
Wrzuć plasterki jabłka do zmniejszonego cydru i rozłóż je na dnie patelni.
Na wierzch jabłek posypać boczek, rozmaryn i ser cheddar.
Jajka wymieszać i pół na pół, wlać na patelnię i złożyć brzegi ciasta, które wisi na bokach.
Piec w nagrzanym piekarniku 191° na złoty kolor i ustawić na środku, około 25-45 minut.