Quiche z brokułami i cheddarem z brązowym ryżem
Przepis brokuły i Cheddar Quiche z brązowym ryżem Crust może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 14g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 71 centów za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ostry ser cheddar, ser cheddar, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gotowany brązowy ryż można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Quiche z brokułami i kalafiorem z brązową skórką, Kale - cebula Quiche z Cheddar-Rice Crust, oraz Quiche ze szparagami i grzybami z brązowym ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż, ser i jajko wymieszać w misce.
Naciśnij mieszankę ryżu na talerzu ciasta, o grubości około 1/4 cala.
Piec w rozgrzanym piekarniku 232°, aż krawędzie i dno po prostu zacząć się złocisto brązowy, o 5-7 protokół.
Wymieszać jajka, mleko, brokuły, ser i zieloną cebulę w misce i doprawić solą i pieprzem.
Wlać mieszaninę jajek do skorupy ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku 191° na złoty kolor i ustawić na środku, około 30-35 minut.