Płynne Żelazo

Płynne Żelazo
Płynne żelazo może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 5 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz niegazowaną wodę, luźne liście herbaty, boćwinę Szwajcarską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Liquid Sunshine, Liquid Love, oraz Afrodyzjak W Płynie.

Instrukcje

1
W blenderze z 1 szklanką wody umieścić chard, szpinak, jarmuż i liście herbaty. Puree do dość gładkiej, przez około 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
WodaWoda
JarmużJarmuż
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przecedzić przez sito o drobnych oczkach do dużego dzbana, używając kadzi lub gumowej szpatułki, aby uzyskać jak najwięcej soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
ChochlaChochla
SitoSito
3
Dodaj pozostałą wodę, delikatnie wymieszaj i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Pary żywności: wysokobiałkowe pokarmy, takie jak stek, wieprzowina, tofuTIP:możesz zmienić zielenie liściaste w tym przepisie w zależności od tego, co jest dostępne. Zwykły szwajcarski chard sprawdzi się równie dobrze, jak czerwona odmiana, a zielony jarmuż jest akceptowalnym substytutem fioletowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
StekStek
JarmużJarmuż
WieprzowinaWieprzowina
5
Fragment Cool Waters autorstwa Briana Prestona-Campbella. Copyright © 2009 by Jerry Errico. © 2009, wykorzystane za zgodą Harvard Common Press.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn